Woburn Bungalow Renovation

This beautiful bungalow has gone through an extensive renovation including extending the back of the house to add an open plan living space, bathroom and a stunning new kitchen. The owners knew exactly how they wanted their new living area to look, so together we chose interior paint colours and soft green curtains to bring the outside in creating the light, airy and modern space they desired.

For their south facing lounge, we created a cosy and intimate space for adults to relax in at the end of the day. Warm neutral paint lightens the dark room to help retain warmth from the southern light. Our client found a beautiful wallpaper of a bird design that has metallic accents which we complimented with a soft satin fabric for the curtains, interlining them to create body and presence in this formal lounge. A re-upholstered ottoman in similar tones completes the look.