press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Newlands Bathroom Renovation

Our clients wanted a complete renovation of their bathroom. They wanted the shower over the bath as their existing shower was taking up too much space. They also wanted a larger vanity to cater for their family of four, and more storage. They wanted to use some colour and fell in love with these tiles when we showed them our design. The tiles have blue shading which adds depth and interest to the space. We stacked them along the back wall of the bath and repeated the pattern above the vanity.

 

We chose cream tiles for the remaining bathroom to create warmth and balance out the blue tones. A matching light coloured timber vanity and storage tower compliments the tiles, and black accents complete the look to create a modern and stylish bathroom to suit the family's needs.